Aquest Sant Jordi amb Catalunya mítica amb el relat Llauna

Catalunya mítica

Relats fantàstics inspirats en la mitologia catalana. 
Antologia de diversos autors contemporanis que s’inspiren en els mites i llegendes pròpiament catalans per crear els seus relats de ciència-ficció, de fantasia i de terror.

 Amb el que he participat amb el relat la Llauna, Durant tot el dia de Sant Jordi ens trobaràs a la nostra parada de la Rambla de Catalunya de Barcelona, davant del número 119 (cantonada Rosselló). Aprofitarem per presentar-vos l'antologia “Catalunya mítica. Relats fantàstics inspirats en la mitologia catalana” i els autors que hi participen estaran signant exemplars en els horaris que trobareu abaix. Que vindreu?
Entreu al esdeveniment de facebook si voleu més informació!




Horaris de signatures/Horarios de firmas:

12:00h: Alicia Gili Abad, Victor Núñez Monterroso, Mercè Bagaria Mellado, Ignacio J. Borraz

17:00h: Alícia Gili, Víctor Núñez Monterroso, Ignacio J. Borraz, Marc Martorell Escofet, Anabel Pérez Real, Sergi G. Oset

18:30h: Rubén Guallar Lajara

També hi trobareu la CATARSI, la revista de les Ter-Cat i llibres de les nostres editorials amigues.



I després si encara teniu ganes podeu venir  de 19 a 20h a:

La llibreria Consumició Obligatòria/Black Mask organitzem aquest Sant Jordi el 1r “Carrer PULP” , una jornada on ens reunim per primera vegada 12 editorials i més de 20 autors vinguts de tota Catalunya i Espanya per celebrar el 1er Sant Jordi Pulp.
Que estarà ple de sorpreses, presentacions, signatures i xerrades en la que ens convertirem en punt de trobada d´escriptors, editorials i aficionats a aquest gènere literari .  


Entrades populars d'aquest blog

Presentació interectiva de Catalunya Mítica

Estimades Màquines, Efendi, La primera Onada i Forvid, lectures d'autores, pel #BingoCifiCat