Ictineu


Ictineu 2016
Vols veure a la web?

Tres relats d'Alícia Gili opten a ser escollits finalistes del Premi Ictineu 2016

Els premis ictineu tenen dues rondes: 
– Primera ronda: Els membres de la SCCFF, poden proposar en aquesta primera fase de selecció fins a tres finalistes per a cada categoria. Tindran de temps fins l'1 d'agost.
– Segona: En aquesta ronda pot votar qualsevol persona (membre o no de la SCCFF). Per una banda el vot popular comptarà com un 50% per al resultat final. L'altre 50% del vot serà aportat a través d'un jurat escollit per a cada categoria. El termini màxim per rebre els vots d'aquesta segona ronda serà l'1 d'octubre per decidir els guanyadors entre els finalistes escollits en la primera ronda.

Us deixo l'enllaç als tres relats per què tots i totes els pugueu llegir i us convido a tots a participar en aquesta nova convocatòria dels premis Ictineu!!! Només heu de clicar sobre la portada de cada relat per poder-lo llegir. 

A demés de l'accés als tres relats us deixo l'enllaç al formulari  de vot i a la llista d'obres nominables, així com l'enllaç a la SCCFF on podreu trobar tota la informació!!!!

La llauna, forma part del recull Catalunya Mítica, Relats fantàstics inspirats en la mitologia catalana. d'Orciny Press. Orciny Press és una editorial independent i autodistribuida especialitzada en ficció especulativa
 

Llistat d'obres nominables

De llops i lleons, ha estat publicat a la revista Inèdits  núm 6. INÈDITS. Revista de creació literària, és una publicació que neix amb l'esperit de treballar a favor de l'escriptura de contes escrits originàriament en català.

Formulari de vot

Llibre de viatges en terra d'orcs, ha estat publicat a la revista Catarsi núm 16. La revista Catarsi és una publicació amateur sense ànim de lucre creada i mantinguda per la gent de les Ter-Cat i que ara forma part de la SCCFF. 









This email was sent to alicia141516.niela@blogger.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Secc · Rafael Campalans 76 bajos · Hospitalet de Llobregat, BARCELONA 08903 · Spain

Email Marketing Powered by MailChimp

Entrades populars d'aquest blog

Presentació interectiva de Catalunya Mítica

El Plagi. Sílvia Romero