La mitologia catalana inspira nous relats fantàstics. Una proposta interessant!!!




La mitologia catalana inspira nous relats fantàstics

Amb l’objectiu de fomentar la literatura de gènere fantàstic en català i la difusió dels mites i les llegendes pròpies catalanes, l'editorial de nova creació Orciny Press convoca a tots els escriptors interessats a participar en la seva primera antologia.


A les bases d'aquesta convocatòria es demana que els escriptors s'inspirin en els mites i les llegendes típicament catalanes i els portin al terreny dels gèneres fantàstics: ciència-ficció, fantasia, terror i totes les seves variants. Es podran enviar relats d'entre 1.000 i 5.000 paraules abans del dia 1 de novembre de 2014. Els textos seleccionats passaran a formar part de la futura antologia que es publicarà a principis de 2015 i que encara té el seu títol per decidir.

El motiu d'Orciny Press per a obrir una convocatòria d'aquestes característiques és, per una banda, fomentar el coneixement del folklore típicament català, i per l'altra, aportar el seu granet de sorra al procés de dignificació de la literatura de gènere catalana i en la nostra llengua.

La primera presentació d'aquestes bases es va fer durant el dinar de la TerCat, celebrat en el marc del Festival MOT de Girona i Olot.

Orciny Press és un projecte editorial que està vinculat a la llibreria online OrcinyBooks.com, especialitzada en editorials independents.

Per a més informació es poden consultar les bases al següent link: http://www.orcinypress.com/convocatoria-dantologia-de-relats-fantastics-en-catala/

També us podeu posar en contacte amb l'editor, Hugo Camacho a l'email: editorial@orcinypress.com

Algunes entrades sobre mitologia catalana: 




Entrades populars d'aquest blog

Presentació interectiva de Catalunya Mítica

Estimades Màquines, Efendi, La primera Onada i Forvid, lectures d'autores, pel #BingoCifiCat