Subscriure's a Notícies Secc o Esborrar-se de Notícies Secc i avís legal i de Privadesa

Notícies Secc sobre cultura activa i promoció de la lectura

Hola a tots i totes, estem  en procés de donar un nou impuls al nostre petit butlletí de notícies sobre cultura activa, promoció de la lectura i activitats literàries, i per millorar aquest butlletí ens agradaria saber si esteu realment interessants en rebre'l.

Com tots rebem contínuament molts mails i no tots són dels nostre interés, volem estar segurs que voleu rebre el nostre butlletí.
Voleu rebre Notícies Secc?


Si ho preferiu, podeu seguir les notícies que compartim a les xarxes socials
Pel contrari si estàs subscrit i vols deixar de rebre Notícies Secc


Voleu donar-vos de baixa? 


Si vols canviar alguna de les teves dades pots fer-ho aquí

Voleu canviar les vostres dades?


Avís legal  i llei de privadesa


En compliment de l'establert en al  REGLAMENTO (UE) 2016/679 DEL PARLAMENTO EUROPEO Y DEL CONSEJOde 27 de abril de 2016 , t'informem que mitjançant l'emplenament del  formulari  de subscripció estàs donant el consentiment exprés al fet que les seves dades personals quedin incorporats i siguin tractats en un fitxer de [http://sionia.blogspot.com.es/] amb la finalitat de poder gestionar la teva sol·licitud. Aquest fitxer serà gestionat pel responsable de fitxer que s'indica en el nostre document d'avís legal i política de privadesa que pots trobar tot seguit.
Et garantim que en cap concepte, aquestes dades seran compartides o cedits a tercers i t'informem de la possibilitat que exerceixis els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la recollida de les teves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic o bé directament mitjançant els enllaços de baixa automàtica continguts en totes les comunicacions enviades per [eowin32002@yahoo.es], o bé, mitjançant el formulari de contacte de la nostra web. [http://sionia.blogspot.com.es/p/avis-legal.html]

En compliment amb el deure informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic a continuació es declara [Serveis Educatius Secc] com un lloc web gestionat per [Alicia Gili Abad] amb DNI [38076837S] (d'ara endavant, "el prestador") amb domicili en [Rafael Campalans 76 baixos Hospitalet de Llobregat].

Serveis Educatius Secc
Alícia Gili Abad
38076837S
Rafael Campalans 76 baixos
Hospitalet de Llobregat
eowin32002@yahoo,es
667382538


Responsable: Identitat: Serveis Educatius Carles Canudas, (SECC) - NIF: 38076837S Dir. postal: Rafael Campalans 76 baixos Telèfon: 667382538 Correu elect: eowin32002@yahoo.es

“En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Serveis Educatius Carles Canudas, (SECC) estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Així mateix a través de la subscripció sol.licitem la seva autorització per oferir-li productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizar com a client.”

Responsable: Alícia Gili Abad, 38076827S, Rafael Campalans 76 baixos Hospitalet de Llobregat
Finalitat: enviar-te un correu electrònic amb informació sobre activitats de promoció lectora, novetats i informacions literàries. 
Legitimació: el teu consentiment
Destinataris: les dades que em facilites estaran situats en els servidors de Mailchimp  de la UE. Veure política de privadesa de Mailchimp.
Drets: podràs exercir els teus drets, entre uns altres, a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades
Informació addicional: Normativa de Protecció de dades


Responsabilitat
Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d'usuari, comprometent-se a l'observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fos aplicable.

El prestador s'eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada en el seu lloc web i per la falta de disponibilitat (caigudes) del lloc el qual efectuarà a més parades periòdiques per manteniments tècnics. A més, el prestador es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d'informació que pogués aparèixer en el lloc web, sense que existeixi obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com a suficient amb la publicació en el lloc web del prestador.

Protecció de dades personals

El prestador compleix amb la normativa espanyola de protecció de dades de caràcter personal, i garanteix el compliment íntegre de les obligacions disposades la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (*LOPD), el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la *LOPD i qualsevol altra normativa vigent a cada moment per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de l'usuari.


Política anti-spam

El prestador es declara completament en contra de l'enviament de comunicacions comercials no sol·licitades i a qualsevol tipus de conducta o manifestació coneguda com “spam”, així mateix es declara compromès amb la lluita contra aquest tipus de pràctiques abusives.
Per tant, el prestador garanteix a l'usuari al fet que en cap concepte les dades personals recollits en el lloc web seran cedits, compartits, transferits, ni venuts a cap tercer.

Per les mateixes raons, el procés de registre no ha de ser utilitzat per inscriure adreces de correu de persones alienes sense el consentiment exprés de les persones afectades. [http://sionia.blogspot.com.es/p/avis-legal.html] implementa com contramides a aquesta pràctiques una llista de correu de tipus double opt-in que necessita la confirmació explicita per part del titular del compte de correu electrònic indicada com a adreça de subscripció, abans de rebre comunicacions per correu electrònic.

En el cas que així i tot un usuari rebi comunicacions d'aquest lloc web sense haver-se registrat, o sense haver donat el seu consentiment exprés a aquest registre, pot cancel·lar la subscripció des dels enllaços que es proporcionen en la pròpia comunicació.
A més, l'usuari pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte que es manté en el lloc web, tant per comunicar el succeït com per sol·licitar l'eliminació immediata de les seves dades del nostre sistema.

Allotjament de dades

Per raons tècniques i de qualitat de servei, el blog [http://sionia.blogspot.com.es] es troba allotjat en els servidors de l'empresa Blogger (política de privadesa). Per les raons similars, la prestació del servei de subscripció per correu electrònic i enviament de Notícies s'efectua des de les instal·lacions de l'empresa MailChimp (política de privadesa).

Tant Blogger com Mailchimp es troben adherides als principis de “Port Segur” (*Safe *Harbor), d'acord amb la Decisió 2000/520/CE de la Comissió de 26 de juliol de 2000 el que les converteix entitats amb un nivell adequat de protecció a l'efecte de la LOPD.


Google Analytics

Google Analytics és un servei anàlisi de dades estadístiques prestat per l'empresa Google (política de privadesa). [http://sionia.blogspot.com.es] utilitza aquest servei per realitzar un seguiment de les estadístiques d'ús del mateix.

Google Analytics utilitza galetes per ajudar al lloc web a analitzar dades estadístiques sobre l'ús del mateix (nombre de visites totals, pàgines més vistes, etc.). La informació que genera la galeta (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units.
Google usarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de generar informació estadístiques sobre l'ús de [http://sionia.blogspot.com.es], Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada del que disposi Google. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així l'hi requereixi la legislació, o quan dites terceres processin la informació per compte de Google.

Pot Vostè rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l'ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, no obstant això, de fer-ho, limitarà la plena funcionabilidad de [http://sionia.blogspot.com.es]. En utilitzar aquest lloc web, dóna el seu consentiment al tractament d'informació per Google en la forma i per a les finalitats a dalt indicades.


Google AdSense

Google, com a proveïdor associat de [http://sionia.blogspot.com.es], utilitza galetes per publicar anuncis en aquest lloc web. L'usuari pot inhabilitar l'ús d'aquestes galetes seguint les instruccions que s'indiquen en secció de publicitat de la política de privadesa de Google.Google utilitza empreses publicitàries associades per publicar anuncis quan visita el nostre lloc web. És possible que aquestes empreses usin la informació que obtenen de les seves visites a aquest i altres llocs web (sense incloure el seu nom, adreça, adreça de correu electrònic o número de telèfon) per oferir-li anuncis sobre productes i serveis que li resultin d'interès. Si desitja obtenir més informació sobre aquesta pràctica i conèixer les seves opcions per impedir que aquestes empreses usin aquesta informació, consulti per favor l'enllaç anterior.


Feedburner
[http://sionia.blogspot.com.es] utilitzar FeedBurner com a gestor de subscripcions al feed, sota la política de privadesa de Google abans esmentada. Ciutadà utilitza FeedBurner per servir a l'usuari els arxius XML que corresponen al contingut del feed i visualitzar, si escau, anuncis AdSense en ells. Feedburner fa un tractament d'adreces IP durant aquest procés similar a l'anteriorment descrit per al cas de Google Analytics i AdSense els detalls del qual es poden consultar en la política de privadesa abans esmentada.


Consentiment al tractament de les dades personals de l'usuari

En el marc de les seves activitats, [http://sionia.blogspot.com.es] disposa de la possibilitat de registre d'usuaris per a l'enviament de comunicacions per correu electrònic, efectuar comentaris en el blog i enviar missatges a través del formulari de contacte. L'usuari mitjançant els actes de subscripció al blog, la realització comentaris o el formulari de contacte estarà donant el seu consentiment exprés al tractament dels personals proporcionats segons el que es disposa en l'article 6 de la LOPD. L'usuari podrà exercir els seus drets en els termes disposats per l'article 5 de la LOPD.

Aquests mateixos actes impliquen així mateix el consentiment exprés de l'usuari a la transferència internacional de dades que es produeix en termes de la LOPD a causa de la ubicació física de les instal·lacions dels proveïdors a dalt esmentats.

Les dades de caràcter personal sol·licitats en aquestes activitats, quedaran incorporats a un fitxer la finalitat del qual és la comunicació de novetats relatives al lloc web de [nomeni-lloc-web] actuant com a responsable del fitxer el prestador. Els camps marcats amb asterisc són d'emplenament obligatori, sent impossible realitzar la finalitat expressada si no s'aporten aquestes dades. Queda igualment informat de la possibilitat d'exercitar els drets que s'indiquen a l'apartat relatiu als Drets de l'usuari.


Drets de l'usuari

De conformitat amb l'establert en l'article 5 de la LOPD, s'informa a l'usuari que la finalitat exclusiva de la base de dades de registre és l'enviament d'informació sobre novetats relacionades amb el lloc web [nomeni-lloc-web]. Únicament els titulars tindran accés a les seves dades, i en cap concepte, aquestes dades seran cedides, compartits, transferits, ni venuts a cap tercer. D'acord amb el que es disposa en la LOPD, l'usuari a qualsevol moment podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, i oposició davant el prestador.
Per facilitar l'exercici d'aquests drets es facilita en totes les comunicacions un enllaç de sol·licitud de baixa que redundarà en l'eliminació immediata de les dades personals de l'usuari de la nostra base de dades.


Enllaços d'afiliació

[http://sionia.blogspot.com.es] utilitza ocasionalment enllaços d'afiliació de productes i serveis de marques que hagin establert un programa d'afiliats. Aquests enllaços s'usen exclusivament després de fer usat aquests productes i serveis, o bé, haver realitzat proves que permetin valorar que compleixen amb un adequat nivell de qualitat. El prestador es compromet a no incloure enllaços afiliats arbitraris a productes que no compleixin amb les condicions abans descrites entenent a més que aquest tipus de pràctiques resultarien molt contraproduents per a la reputació del propi lloc web que els promociona.

Propietat Intel·lectual i ús dels continguts

El lloc web [http://sionia.blogspot.com.es], incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, text i/o gràfics són propietat del prestador o si escau disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors.

[http://sionia.blogspot.com.es] atorga a l'usuari una llicència *Creative *Commons Reconeixement-*NoComercial-*CompartirIgual 3.0 els termes exactes del qual es poden consultar en aquest enllaç.

Qualsevol ús no autoritzat prèviament per part del prestador serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l'autor.

Els dissenys, logotips, text i/o gràfics aliens al prestador i que poguessin aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar-se respecte als mateixos. En tot cas, el prestador compta amb l'autorització expressa i prèvia per part dels mateixos.

Per realitzar qualsevol tipus d'observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, pot fer-ho a través del formulari de contacte que es manté en el lloc web.

Llei Aplicable i Jurisdicció

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà aplicable la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts.

Entrades populars d'aquest blog

Presentació interectiva de Catalunya Mítica

El Plagi. Sílvia Romero